Rólunk

Flex – Auto

Kereskedésünk 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy a használtautó-piacon megbízható forrásból beszerzett, korához képest megkímélt személyautókat kínáljunk ügyfeleinknek megfizethető áron. Az elmúlt időszakban több száz elégedett autótulajdonost szolgáltunk ki, és az ő igényeiket figyelembe véve, folyamatosan bővítettük cégünk szolgáltatási palettáját, hogy Önnek ne kelljen foglalkoznia a vásárlást követő adminisztrációs teendőkkel, legyen szó biztosításról vagy a gépjármű átírásáról. Szakértő kollégáink és megbízható partnereink segítségével lehetőséget biztosítunk arra, hogy mindent elintézhessen egy helyen, így jelentősen megkönnyítjük és lerövidítjük Önnek az autóvásárlás folyamatát.

Teljes körű ügyintézés

A nálunk vásárolt járművet telephelyünkről névre írva, érvényes biztosítással azonnal elviheti. A vásárlást követően Önnek sem okmányirodába sem eredetvizsgára nem kell mennie.

Szerviz

Dunakeszi telephelyen lévő partnerszervizünk magas szakértelemmel, kedvezményes alkatrész árakkal és rövid várakozási idővel a vásárlást követően is rendelkezésére áll az időszakos szervizek elvégzéséhez.