Kisbusz bérlés

7 és 9 személyes kisbusz bérlés belföldre és külföldre

Kisbusz bérlés kedvező áron! Baráti és családi síeléshez, hétvégi kirándulásokhoz, külföldi céges utakhoz béreljen 7-9 személyes egyterű kisbuszokat! Minden kisbusz jó műszaki állapotú, valamint a hazai és osztrák autópályákra érvényes matricával, hólánccal és téligumikkal rendelkeznek.

A kisbusz kölcsönzés kiváló megoldás nagyobb társaságoknak, családnak és cégeknek, ha hosszabb útra indulnak és a személyautókban nem áll rendelkezésre elegendő hely. Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink kényelmesen utazzanak a hosszú úton és segítünk kiválasztani az úti céloknak legmegfelelőbb, egyterű, bérelhető kisbuszt.

Kisbuszaink kényelmesek, egyterűek és gyári kivitelűek. A kisbuszok teljes utastere fűthető és hűthető. A minibuszok nagy része vonóhoroggal ellátott, így utánfutó szállítása is megoldható.

A kisbusz bérlés előnyei

7-9 fős társaság esetén nem a több autó vagy személygépjárművel történő utazás a legjobb választás. Költséghatékony, kényelmes és egyszerű egy jól felszerelt és karbantartott kisbusszal útnak indulni. Külföldi utak esetén nem kell a saját autóját felkészíteni a hosszú útra, nem kell több autópálya-matricát fizetni és még az üzemanyag költsége sem duplázódik. A szomszédos országokba történő utazás távolsági buszokkal vagy vonattal többe kerül és még a menetrendhez is alkalmazkodni kell.

Kinek ajánljuk a 7 és 9 személyes kisbusz bérlés lehetőségét?

Mikrobusz bérlés családok és több fős baráti társaságok számára kitűnő választás hosszú hétvégékre, nyaraláshoz, kerékpártúrákhoz, túrázáshoz, sí- és snowboard túrákhoz.

Kisbusz kölcsönzés cégek számára, akár hosszabb időre is! Csapatépítő tréningekre, rendezvényre, konferenciára és kiállításra történő több fős kisebb csoportok szállítására kiváló megoldás.

Mikrobusz bérlés sport klubbok és csapatok számára. A mikrobusz raktere igen nagy (legalább dupla) méretű egy személyautóhoz képest, így az utasok csomagjai könnyen elférnek, még a sporttevékenységgel kapcsolatos felszerelések is, mint például kerékpár, síléc, siklóernyő, stb.

Kisbusz bérlés árak

Mikrobusz bérlés már akár napi 10.000 Ft – tól! 30 napnál hosszabb időre és külföldre történő utazás esetén egyedi árajánlatot adunk minden kedves érdeklődőnknek.

Kisbusz bérléssel kapcsolatos fontos információk

 • A bérleti díjak a mikrobusz takarítás díját nem tartalmazzák (alapesetben 6.000 Ft külső-belső).
 • Minden mikrobusz érvényes magyar autópálya matricával, illetve téligumival és hólánccal rendelkezik.
 • Gyermekülés, illetve sí/tetőbox felár ellenében kérhető.
 • Szállítás esetén 2. és 3. üléssor is eltávolítható.
 • Házhozszállítás egyedi megállapodás alapján lehetséges.
 • Foglalás előleg esetén lehetséges.
 • A kisbuszok a Budapest mellett található Dunakeszi Flex-Auto telephelyen vehetők át.
 • Telephely megközelítése a KAPCSOLAT menüpontban található.
 • Ügyfeleink autójának tárolását – nem őrzött, de biztonságos – parkolóban meg tudjuk oldani.


❗ Kisbusz bérléssel kapcsolatban kérjük, írjon nekünk egy emailt a info@flexauto.hu címre, vagy hívjon minket a +36 30 768 4121 telefonszámon.

Bérelhető kisbusz típusok

kisbusz berles budapest opel vivaro

Opel Vivaro mikrobusz (2016-2018): 9 személyes, 1.6 CDTI hosszított kivitel, 70.000-280.00 km, tolatóradar, tempomat, ISOFIX-es ülések, bluetooth kihangosító. Flottánk több darabos, vonóhorgot is tartalmaz. 🔻

Kisbusz bérlés feltételek

 • Érvényes jogosítvány, személyi igazolvány vagy útlevél,
 • Lakcímkártya,
 • A bérlő betöltötte a 21. életévét,
 • Első mikrobusz bérlés esetén 2 személy megjelenése okmányokkal vagy személygépkocsi letét szükséges,
 • Az igényelt járműhöz szükséges kaució 150 000 Ft,
 • A kisbuszt minden esetben tele üzemanyagtartállyal adjuk át és vesszük vissza.


❗ Kisbusz bérléssel kapcsolatban kérjük, írjon nekünk egy emailt a info@flexauto.hu címre, vagy hívjon minket a +36 30 768 4121 telefonszámon.

Szüksége van valamire? Jelezze nekünk!

Bármilyen egyedi igénye, kívánsága van a kisbusz bérléssel vagy akár a felszereltséggel kapcsolatban? Kérem jelezze, és lehetőségeinkhez képest minden igényt megpróbálunk kielégiteni az Ön kényelme érdekében. A gyors, személyre szabott, egyedi árajánlat érdekében kérjük mindenképp írja meg nekünk az utazás célját, úti célját, illetve hogy milyen extrákat kíván igénybe venni a kölcsönzés során.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy telephelyünkön autó és kisteherautó bérlésre nincs lehetőség.

További kérdés, valamint mikrobusz bérlés esetén keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Cím

Flex-Autó (Steve-Flex Kft.)

2120 Dunakeszi, Fő út 184.
(A korábbi budapesti telephelyünktől 10 km távolságra.)

Telefon

Veisz István tulajdonos, ügyvezető: +36 30 768 4121

E-mail