Kisbusz bérlés

8 és 9 személyes kisbusz bérlés külföldre és belföldre

Kisbusz bérlés kedvező áron! Baráti és családi síeléshez, hétvégi kirándulásokhoz, külföldi céges utazáshoz béreljen 8 vagy 9 személyes egyterű kisbuszokat! Minden kisbusz jó műszaki állapotú, valamint a hazai autópályákra érvényes matricával, hólánccal és téligumikkal rendelkeznek.

A 8 és 9 személyes kisbusz kölcsönzés kiváló megoldás nagyobb társaságoknak, családnak és cégeknek, ha hosszabb útra indulnak és a személyautókban nem áll rendelkezésre elegendő hely. Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink kényelmesen utazzanak a hosszú úton és segítünk kiválasztani az úti céloknak legmegfelelőbb, egyterű, bérelhető kisbuszt.

Kisbuszaink kényelmesek, egyterűek és gyári kivitelűek. A kisbuszok teljes utastere fűthető és hűthető. A kisbuszok tágas raktérrel rendelkeznek, így az utasok csomagjai könnyen elférnek. Fogyasztásuk pénztárcabarát, így hatékonyan spórolhat az üzemanyag költségeken. A minibuszok nagy része vonóhoroggal ellátott, így utánfutó szállítása is megoldható.

A kisbusz kölcsönzés előnyei

8 vagy 9 fős társaság esetén nem a több autó vagy személygépjárművel történő utazás a legjobb választás. Költséghatékony, kényelmes és egyszerű egy jól felszerelt és karbantartott kisbusszal útnak indulni. Külföldi utak esetén nem kell a saját autóját felkészíteni a hosszabb útra, nem kell több autópálya-matricát fizetni, és még az üzemanyag költsége sem duplázódik. A szomszédos országokba történő utazás távolsági buszokkal vagy vonattal többe kerül, és még a menetrendhez is alkalmazkodni kell.

❗ Ön is szívesen bérelne mikrobuszt? Kérjük, írjon nekünk egy emailt a info@flexauto.hu címre, vagy hívjon minket a +36 30 768 4121 telefonszámon.

Kinek ajánljuk a mikrobusz bérlés lehetőségét?

 • Kisbusz bérlés magánszemélyeknek: Családok és több fős baráti társaságok számára kitűnő választás belföldi és külföldi utazásra, hosszú hétvégékre, nyaraláshoz, kerékpártúrákhoz, túrázáshoz, sí- és snowboard túrákhoz.
 • Kisbusz kölcsönzés cégek számára: akár hosszabb időre is! Csapatépítő tréningekre, rendezvényre, konferenciára és kiállításra történő több fős kisebb csoportok szállítására kiváló megoldás. Hosszú távú bérlésre is van lehetőség.
 • Mikrobusz kölcsönzés sport klubbok és csapatok számára: A mikrobusz raktere igen nagy (legalább dupla) méretű egy személyautóhoz képest, így az utasok csomagjai könnyedén elférnek, még a sporttevékenységgel kapcsolatos felszerelések is, mint például kerékpár, síléc, siklóernyő, stb.

8 és 9 személyes kisbusz bérlés árak

Kisbusz bérlés már akár napi 15.000 Ft – tól! 30 napnál hosszabb időre és külföldre történő utazás esetén egyedi árajánlatot adunk minden kedves érdeklődőnknek.

❗ Kisbusz bérlés külföldi útra? Kérjen ajánlatot még ma! Írjon nekünk egy emailt a info@flexauto.hu címre, vagy hívjon minket a +36 30 768 4121 telefonszámon.

Fontos tudnivalók minibusz bérlés esetén

 • A bérleti díjak a mikrobusz takarítás díját nem tartalmazzák (alapesetben 8.000 Ft külső-belső).
 • Minden mikrobusz érvényes magyar autópálya matricával, illetve téligumival és hólánccal rendelkezik.
 • Gyermekülés, illetve sí/tetőbox felár ellenében kérhető.
 • Szállítás esetén 2. és 3. üléssor is eltávolítható.
 • Házhozszállítás egyedi megállapodás alapján lehetséges.
 • Foglalás előleg esetén lehetséges.
 • A kisbuszok a Budapest mellett található Dunakeszi Flex-Autó telephelyen vehetők át.
 • Telephely megközelítése a KAPCSOLAT menüpontban található.
 • Ügyfeleink autójának tárolását – nem őrzött, de biztonságos – parkolóban meg tudjuk oldani.

❗ Kisbusz bérléssel kapcsolatban kérjük, írjon nekünk egy emailt a info@flexauto.hu címre, vagy hívjon minket a +36 30 768 4121 telefonszámon.

Bérelhető 8 és 9 személyes mikrobuszok

kisbusz berles budapest opel vivaro

Opel Vivaro mikrobusz (2016-2018): 9 személyes, 1.6 CDTI hosszított kivitel, 70.000-280.00 km, tolatóradar, tempomat, ISOFIX-es ülések, bluetooth kihangosító. Flottánk több darabos, vonóhorgot is tartalmaz.

Kérjük, kattintson a képekre a nagyobb méretben való megtekintéshez. 🔻

Kisbusz bérlés feltételei

 • Érvényes jogosítvány, személyi igazolvány vagy útlevél,
 • Lakcímkártya,
 • A bérlő betöltötte a 21. életévét,
 • Első mikrobusz bérlés esetén 2 személy megjelenése okmányokkal vagy személygépkocsi letét szükséges,
 • Az igényelt járműhöz szükséges kaució 200 000 Ft,
 • A kisbuszt minden esetben tele üzemanyagtartállyal adjuk át és vesszük vissza.


❗ Kisbusz bérléssel kapcsolatban kérjük, írjon nekünk egy emailt a info@flexauto.hu címre, vagy hívjon minket a +36 30 768 4121 telefonszámon.

Miért válassza a Flex - Autót mikrobusz kölcsönzés esetén?

 • Versenyképes bérleti árak: Modern, megbízható és kényelmes kisbuszok megfizethető áron. Költségbarát bérlési lehetőségek különböző utazási igényekhez.
 • Jól karbantartott flotta: Kisbuszaink kitűnő állapotúak, valamint rendszeresen ellenőrizzük őket, hogy Önök kényelmesen és biztonságosan utazhassanak.
 • Kiváló vezetési élmény, pénztárcabarát fogyasztás: Kisbuszainkat könnyű vezetni, egyszerű velük parkolni. Üzemanyag fogyasztásuk pedig kedvező azok számára, akik szívesen spórolnának az üzemanyag költségeken.
 • Kényelmi szolgáltatások: Kényelmes ülések és tágas belső tér az élvezetes utazás érdekében. Hatékony klíma és fűtési rendszer elől és az utastérben is. Nagyméretű raktér a csomagok számára.
 • Rugalmas bérlési lehetőségek: Testreszabható bérleti tervek az Önök ütemtervének és preferenciáinak megfelelően. Rövid és hosszú távú bérlésre is van lehetősége.
 • Problémamentes foglalási folyamat: Egyszerű és kényelmes online foglalási folyamat. Írjon nekünk üzenetet a weboldalon, vagy emailben, és mi rövid időn belül árajánlatot adunk Önnek a kéréseinek megfelelően.
 • Átlátható árképzés: Egyértelmű árajánlat rejtett díjak és meglepetések nélkül.
 • Különleges kedvezmények: Exkluzív ajánlatok hűséges ügyfeleink számára, illetve hosszú távú bérlések esetén.
 • Kiváló ügyfélszolgálat: Számunkra elsődleges szempont az ügyfeleink elégedettsége, így igyekszünk mindig barátságos és gyors kiszolgálást biztosítani számukra.


❗ Mikrobusz bérlés külföldre? Nálunk lehetséges! Kérem, írjon nekünk egy emailt a
info@flexauto.hu címre, vagy hívjon minket a +36 30 768 4121 telefonszámon.

Szüksége van valamire? Jelezze nekünk!

Bármilyen egyedi igénye, kívánsága van a kisbusz bérléssel vagy akár a felszereltséggel kapcsolatban? Kérem jelezze, és lehetőségeinkhez képest minden igényt megpróbálunk kielégiteni az Ön kényelme érdekében. A gyors, személyre szabott, egyedi árajánlat érdekében kérjük mindenképp írja meg nekünk az utazás célját, úti célját, illetve hogy milyen extrákat kíván igénybe venni a kölcsönzés során.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy telephelyünkön autó és kisteherautó bérlésre nincs lehetőség.

További kérdés, valamint mikrobusz bérlés esetén keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Cím

Flex-Autó (Steve-Flex Kft.)

2120 Dunakeszi, Fő út 184.
(A korábbi budapesti telephelyünktől 10 km távolságra.)

Telefon

Veisz István tulajdonos, ügyvezető: +36 30 768 4121

E-mail